Обаждете се сега

Изпратете ни запитване

ЕО ДЕНТ – за здрави и щастливи
детски усмивки

ЕО ДЕНТ – за здрави и щастливи
детски усмивки

ЕО ДЕНТ – за здрави и щастливи
детски усмивки

Обаждете се сега

Изпратете ни запитване

M
Научете повече за нас

May 31, 2023

За 4-ти път ЕО Дент получи престижна награда от Световната конфедерация на бизнеса World Confederation of Businesses!

Уникално признание за България! За 4-ти път най-голямата верига дентални клиники у нас ЕО Дент получи престижна награда от Световната конфедерация на бизнеса World Confederation of Businesses

Наградата бе връчена лично на д-р Венета и Валентин Павлови от инж. Даниел Хавиер, директор по качество и корпоративна социална отговорност на WORLDCOB, по време на грандиозния благотворителен концерт в зала 1 на НДК, посветен на 20-годишния юбилей на ЕО Дент. Инж. Хавиер пристигна от Хюстън, Тексас, Съединени Американски Щати, където се намира централното управление на конфедерацията.

Международната институция отличи ЕО Дент като “една от най-забележителните компании, която демонстрира изключителни бизнес постижения”. Наградата е оценка за висок професионализъм, устойчивост и растеж!

Статуетката, която получихме тази година е BE A LEGEND (БЪДИ ЛЕГЕНДА), защото е 4-та поред и това уникално постижение е огромно признание не само за усърдната работа на целия екип на ЕО Дент, а за цяла България!

Наградите THE BIZZ отличават водещи компании от 130 държави, които допринасят за растежа на местната и световната икономика. С инициативата Световната конфедерация на бизнеса цели да създаде глобална бизнес общност и да насърчава развитието на бизнеса в световен мащаб, като разпознава и насърчава растежа на водещи компании.

Екипът на ЕО Дент благодари на всички свои пациенти, приятели и съмишленици! Тази награда е за вас, защото вие ни мотивирате да ставаме все по-добри, като въвеждаме най-добрите световни практики в денталната медицина у нас! Благодарим ви за подкрепата вече повече от 20 години!

Може да харесате също…