Обаждете се сега

Изпратете ни запитване

Обаждете се сега

Изпратете ни запитване

M
Научете повече за нас

BRIX3000 – ДЕНТАЛНАТА Р/ЕВОЛЮЦИЯ В ЕО ДЕНТ!

Какво е BRIX3000?

Какво е BRIX3000?

BRIX3000 е нов, революционен дентален продукт, който ще промени сферата на денталната медицина завинаги. Безболезненото отстраняване на кариозна маса и атравматичното лечение като цяло са основа цел при грижите за пациента във всички области на съвременната медицина и лечение без болка.

Предимства

BRIX3000 влияе само върху засегнатия от кариес дентин. Не съществува друга процедура или материал, които така максимално да запазват здравата тъкан на зъба, както BRIX3000.
Това ви гарантира най-доброто лечение с минимално количество запълващ материал и здрави зъби за по-дълго време.
Патентованата формула на BRIX3000 с ензима папаин е клинично тествана при широк кръг от пациенти. Тя е 100% нетоксична, без странични ефекти.
Доказано безопасна е при контакт с кожа, очи и други части на тялото.
Това е най-подходящо за малки деца и бременни жени.
BRIX3000 е добър и за Вашето здраве, и за планетата.

• КЛИНИЧНО ТЕСТВАН ЗА ВСИЧКИ ВЪЗРАСТИ
• ОТСТРАНЯВАНЕ НА КАРИЕС БЕЗ БОЛКА
• РЕВОЛЮЦИОНЕН НОВ ПРОДУКТ

Използва ли се "машинка"?

Избягването на ротационни инструменти и анестезия не само позволява на BRIX3000 да елиминира чувството на страх при много от пациентите, но и подобрява цялостния процес на лечение на зъбите. Това дава възможност на лекарите и медицинския персонал да работят по-спокойно и по-безопасно.
Може едновременно да се третират няколко зъба, с което се спестява време, както за пациентите, така и за лекарите.

Обработка на кариеса

Около 2-3 минути са нужни на ензимната активност на био-капсулирания папаин (3.000 U/mg *) в BRIX3000 да размекне заразения дентин. При лесно достъпните зони дори не е необходимо да се използват ротационни инструменти.
Използва се само екскаватор, с който се нанася гелът BRIX3000, а след това засегнатият дентин се премахва.

BRIX3000 Е КОМБИНАЦИЯ ОТ НАЙ-ДОБРОТО OT ПРИРОДАТА И НАУКАТА.
СЪЗДАДЕНО В АРЖЕНТИНА ЗА ВСЕКИГО НАВСЯКЪДЕ!

ЗАЩО BRIX3000 Е НАЙ -ДОБРОТО РЕШЕНИЕ ЗА ПАЦИЕНТИТЕ С КАРИЕС И КАК ИЗБЯГВАМЕ БОЛКАТА И СТРАХА?

Папаинът, основният компонент на Brix3000, е био-капсулиран чрез иновативната и ексклузивна E.B.E. технология (encapsulating buffer emulsion – буферен емулгатор за капсулиране), която имобилизира гела и му осигурява стабилност, увеличавайки експоненциално ензимната активност на продукта, в сравнение с настоящата техника. Тази и други характеристики, добавени към факта, че концентрацията му е 3000 U/mg, правят BRIX3000 уникален и иновативен медицински продукт, създаден и патентован по целия свят от Brix SRL Argentina и Brix USA LLC за лечение без болка.
– E.B.E. технологията осигурява на гела оптимално ниво на рН, което имобилизира ензима и го освобождава по време на процеса на протеолиза в колагена, повишавайки неговата ензимна активност с 50% до 60%. Вследствие на това се постига следното: висока протеолитична ефективност върху некротичната тъкан за отстраняване на колагеновите влакна в кариозната тъкан, по-слабо разтваряне на активен принцип от страна на течностите в устната кухина, по-голяма устойчивост при съхранение, дори при неблагоприятни условия, без да се изисква ниска температура, както и по-голяма антибактериална и противогъбична сила с по-голям и мощен антисептичен ефект върху тъканите.
– Освен това, Brix3000 е безвкусен гел, 100% лишен от токсичност, което означава, че той не предизвиква никакви реакции при контакт със здрава тъкан: език, венци, здрав дентин, кожа, дори при поглъщане. Поради своето селективно действие, BRIX3000 не причинява дразнене или прояви на чувствителност, т.е. действа само върху некротична тъкан и губи ензимните си свойства, когато влезе в контакт със здрава тъкан. В продължение на дълъг период на проучвания е разгледано поведението на Brix3000 при 2163 пациенти на възраст от 6 до 17 и от 35 до 70 години, с различни видове кариеси и степен на развитие на инфекциозния процес. След това проучване и наблюдение на пациентите, лекувани за определен период от време, 89 % от тях заявяват, че не са усетили болка по време на лечението и при използване на кариес детектор върху зъбните части. Нито един от случаите не е показал положителен резултат, т.е. кариесът е бил напълно отстранен. Отстранен без болка.

Лечението на кариес без болка с помощта на BRIX3000 е показано в изображението по-долу.