Обаждете се сега

Изпратете ни запитване

Обаждете се сега

Изпратете ни запитване

M
Научете повече за нас

Лечение с АЛАЙНЕРИ
INVISALIGN

INVISALIGN – невидима ортодонтия от ново поколение

Перфектно подредена усмивка на всяка възраст!

Най-иновативната система за лечение на голям брой ортодонтски деформации са алайнерите.
В ЕО Дент работим с пионерите в лечението с тази система – INVISALIGN.

Алайнерите са прозрачни ортодонтски апарати, изработват се от специален материал и се използват в денталната медицина за корекция на захапката и подреждане на зъбите. Те са естетични, снемаеми, удобни и дават отлични резултати в лечението.

Алайнерите INVISALIGN са почти невидими и предоставят социален комфорт на пациента по време на цялото лечение. Те са максимално щадящи както към меките тъкани, така и към зъбите, и вероятността за появата на кариеси, усложнения, и възпаления е много малка. Това, че са снемаеми ги прави много лесни за почистване, което позволява поддържането на безпроблемна и безупречна устна хигиена. Лечението с INVISALIGN позволява на ортодонта да визуализира дигитално бъдещата усмивка на пациента.

Продължителността на този вид лечение е по-кратка в сравнение с алтернативните лечения с брекети или апарати, но въпреки това осигурява стабилни и дълготрайни резултати. Независимо на каква възраст си – съвременната ортодонтия предлага впечатляващо ефективни и естетични решения, които да не смущават социалния ти живот.

Invisalign

Защо да изберем лечение с алайнери INVISALIGN?

Invisalign
  • Защото са максимално комфортни!
  • Защото са максимално естетични!
  • Защото дават възможност за максимално бърз резултат!
  • След поставяне на твоите индивидуално изработени алайнери, ще посещаваш ортодонта си доста по-рядко – средно на 75 дни (при лечението с брекети посещенията са средно на 45 дни)!
  • С Invisalign ще можеш да се храниш по-свободно, защото са по-удобни, да ги почистваш по лесно, защото се свалят, за разлика от брекетите, които се залепят за зъбите, и дори ще изпитваш по-малко дискомфорт при преминаването към следващата стъпка на лечение!
  • Преди да започне промяната на усмивката ти с Invisalign, в ЕО Дент ще изработим 3D визуализация на крайния резултат, за да придобиеш съвсем ясна представа как ще изглежда усмивката ви!

Неправилно подредените зъбни редици са не само естетичен проблем – те водят до
редица функционални, здравословни и дори психически последствия.

Кой е подходящ кандидат за INVISALIGN?

Ами почти всеки! Ортодонтията е една от най-бързоразвиващите се дентални специалности и почти няма неподходящ пациент за “невидими” алайнери! За да разбереш дали си подходящ за лечение с алайнери е необходимо да посетиш твоят ортодонт. Не отлагай консултацията – колкото по-рано започне лечението, толкова по-бързо ще имаш мечтаната усмивка!

С невидимата ортодонтия Invisalign можеш да се наслаждаваш на радостите на всеки сезон, докато усмивката ти “застава” на мястото си! Ще се усмихваш, ще се срещаш с приятели, ще продължиш нормалния си ритъм на живот, защото Invisalign е почти незабележима, но изключително ефективна ортодонтска система. Ще хапваш всичко, което обичаш – кестени, царевица, “лепкави” сладкиши – Invisalign няма да те лиши от тези прекрасни малки радости! Алайнерите са удобни за хранене, защото не са залепени и ще почистваш и зъбите си и тях по-лесно. Ще си спокоен за резултата от лечението!
Invisalign е прогресивна система и ще ти покажем 3D визуализация на крайния резултат, който ще постигнем заедно. Тук няма място за грешка – единственото, за което трябва да внимаваш е собственото си постоянство.

Invisalign

Invisalign е естетика, функционалност и удобство.
Invisalign е твоето ново, комфортно и уверено начало!

Hi

ЕО Дент е сертифициран INVISALIGN Provider

за повече информация

Попитай специалиста

Ако желаете повече информация за услугите ни или каквато и да била друга консултация, не се колебайте да ни потърсите.