Обаждете се сега

Изпратете ни запитване

ЕО ДЕНТ – за здрави и щастливи
детски усмивки

ЕО ДЕНТ – за здрави и щастливи
детски усмивки

ЕО ДЕНТ – за здрави и щастливи
детски усмивки

Обаждете се сега

Изпратете ни запитване

M
Научете повече за нас

May 31, 2023

Международна награда “BEST CLINIC” 2014

На 02 юли 2014 г. в Стреса, Италия бе проведена церемония по награждаването на EBA (Европейската Бизнес Асамблея) – награди “СОКРАТ” за “Най-добър мениджър”, “Най-добра клиника” за 2014 г. Наградите са създадени през 2000 г. Основната цел на EBA е да определи най-добрите компании и постижения за годината в областта на здравеопазването. Процесът на подбор се основава на препоръките на партньорите на EBA и на решението на комитета СОКРАТ. Част от партньорите са Европейският център за изследване на пазара (Белгия), Baden-Vurtennberg Export Academy (Германия), Асоциацията на консултантите и маркетолозите (Чехия), Институтът за стандартите за качество (Швейцария). Процесът включва и данните събрани от националните и международни рейтинги.

Наградата на EO Дент за “Best Manager” и “BEST CLINIC” бе връчена от John Netting – Президент на Европейската Бизнес Асамблея и Dr.Vincenzo Costigliola – Президент на Европейската медицинска асоциация. Сред номинираните имаше представителе от цял свят: Швейцария, Германия, Полша, Македония, Белгия, Румъния, Кипър, Австрия, Унгария, Нигерия, Украйна, Русия, Индонезия, Казахстан, Ирак, САЩ, Бангладеш, Виетнам, Италия, Албания, Китай, Беларус, Йордания, Филипините, Малайзия, Саудитска Арабия, Дубай, Турция, Индия и ЮАР. Събитието се проведе в луксозния Grand Hotel des Ilies Borromes с водещ Сър Питър Томпсън и беше под надслов “Summit of LEADERS” – Срещата на лидерите.

Висока чест бе за нас да бъдем сред номинираните в тази церемония, но без вас – нашите приятели и ежедневните усилия на всеки един член на екипа на ЕО Дент, това световно отличие нямаше да бъде факт, нито щеше да има тази стойност. Колеги, партньори, пациенти и обобщено – приятели, получаването на тази награда е ваша заслуга! Благодарим ви за подкрепата през годините и за финал едно голямо БРАВО колеги!

Може да харесате също…