Обаждете се сега

Изпратете ни запитване

Обаждете се сега

Изпратете ни запитване

M
Научете повече за нас

Специализирана детска клиника Дианабад

Специализирана детска дентална клиника ЕО Дент

На 18-ти юни 2014 г. за първи път в България отвори врати нова специализирана детска дентална клиника със сензорна зала за лечение на деца и възрастни с увреждания без болка, за рехабилитация и релаксация, за психологична подготовка и овладяване на страха.

Клиниката е оборудвана със специализирани детски кабинети, най-съвременна апаратура – лазер, микроскоп, апарати за обща упойка и 3D диагностика. Първата по рода си сензорна зала в дентална клиника разполага със светлинни апарати и стъклени светещи снопове, които в комбинация със звуци, музика и аромати дават спокойствие и сигурност. Психиатър специалист и психотерапевт следят за психическия и физическия комфорт на пациентите с увреждания, а куклата Страхояд “изяжда” всичките им страхове. Всяко кътче е направено с много любов, сериозно и добре обмислено – от мястото за посрещане до стаята за извеждане от упойка, а клиниката е превърната във вълшебно и магнетично място, където царят спокойствието и сигурността, а страхът и болката изчезват.

За да бъде още по-комфортно и приятно посещението на малките усмивки, им осигурихме вълшебно преживяване.

Посрещаме пациентите в чакалня с морско дъно и вълни, а на горния етаж интериорът преминава в приказна гора.

Какво е различното?

Какви са предимствата?

Имаме мотивационен кабинет, в който децата да се запознават със своя зъболекар и в неформална обстановка свободно да зададат всичките си въпроси. Тук на удобни пуфове малките пациенти могат да се настанят, докато гледат образователни филмчета за профилактика и лечение на зъбките.

Как протича?

На новия ни PlayStation децата могат да поиграят преди срещата със своя зъболекар. На втория етаж имаме още един прекрасен детски кът. Сензорната зала за деца със специфични потребности, е с изцяло обновен интериор и програма. Кабинетите са с нова, весела декорация. Сега имаме и три мивки с различна височина, където ще се учим да мием зъбките правилно.

Motivation room
Sensor room

за повече информация

Свържете се с нас

Ако желаете повече информация за услугите ни или каквато и да била друга консултация, не се колебайте да ни потърсите.

Свързани статии: