Обаждете се сега

Изпратете ни запитване

ЕО ДЕНТ – за здрави и щастливи
детски усмивки

ЕО ДЕНТ – за здрави и щастливи
детски усмивки

ЕО ДЕНТ – за здрави и щастливи
детски усмивки

Обаждете се сега

Изпратете ни запитване

M
Научете повече за нас

May 31, 2023

На бляскава церемоня по случай “Годишни награди за значими постижения в бизнеса 2015”, дентална клиника ЕО Дент получи високото отличие за постигнати успехи в категория “Корпоративна социална отговорност”, раздел Дентална индустрия. Наградата бе връчена за цялостния принос на ЕО Дент със своите социални проекти “По- качествен живот за нашите родители” и “Лечение на деца и възрастни с увреждания”. 

Престижното отличие бе връчено лично от великата българска актриса Татяна Лолова. С неповторимия си стил и непринуденост тя успя да грабне публиката и да благодари на д-р Павлови и целия екип на ЕО Дент за професионализма и вдъхновението, с което помагат и се грижат за своите пациенти.

Двата социални проекта показаха своята устойчивост през годините, а добрата новина е, че те продължават и през тази 2015г. По проекта “По качествен живот за нашите родители” ще бъдат поставени безплатно зъбни импланти на 500 тотално обеззъбени пациента. Така те ще могат да се хранят и усмихват пълноценно.

На награждаването присъстваха редица известни личности, сред които кмета на София – г-жа Йорданка Фандъкова, заместник-министъра на икономиката Даниела Везиева, както и депутати и политици. Снимки: In Life

Може да харесате също…